3 bin aileye temel gıda yardımı

/ Kaynak: İHA
3 bin aileye temel gıda yardımı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan ayında, belediye tarafından belirlenen 3 bin ihtiyaç sahibi vatandaşa erzak yardımı yapıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nin Ramazan ayında gerçekleştirdiği sosyal hizmetler devam ediyor. Hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine Ramazan boyunca iftar yemeği götüren belediye ekipleri şimdi de hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi görüyor. Ramazan ayı dolayısıyla yardım yapmak isteyen hayırseverler tarafından Beylikdüzü Belediyesi Aile Danışma Merkezi (BADEM)'ne ulaştırılan yardımlar, Belediye ekiplerince belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Vatandaşlar telefonlarına gelen SMS ile BADEM'e gelerek kendi adına hazırlanan yardım paketini alıp evlerine gidiyorlar. Toplamda 3bin vatandaşa yapılan yardımların tamamı temel gıda ihtiyacı içeriyor. Ayrıca BADEM'e gelen vatandaşlar ihtiyacı doğrultusunda istediği kıyafet, ayakkabı gibi giyim ihtiyaçlarını da ücretsiz olarak karşılayabiliyor.
Beylikdüzü ilçesinde belirlenen birinci derecede yardıma muhtaç ailelere yardımların yapıldığını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bunun haricinde Ramazan ayı ve sonrasında da çeşitli yollar doğrultusunda yine hayırsever kişilerle kurulacak işbirliği ile vatandaşlara yardımlar yapılacağı dile getirdi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...