Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burcu Esmersoy'un büyük dramı

Düzenleyen:
Burcu Esmersoy'un büyük dramı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü isim Burcu Esmersoy hayatı hakkında bomba bir açıklama yaptı.

Berk Suyabatmaz ile 10 Nisan gecesi sade bir törenle nişanlanan Burcu Esmersoy, başarılarla dolu hayatının perde arkasından dram çıktı. Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre; Son dönemlerde evlilik hazırlığı yaptığı Berk Suyabatmaz'ın eski sevgilisi Ayşe Özyılmazel'i düğününe çağıracağı haberleriyle gündeme gelen Burcu Esmersoy, bu kez kimsenin bilmediği hayat hikayesiyle manşetleri süsledi.

12 YIL BOYUNCA ANNESİNE "TEYZE" DEMİŞ

Zor bir çocukluk dönemi geçirdiğini ve 12 yıl boyunca annesine teyze dediğini belirten ünlü sunucu, "Babamın gölge ailesi var, o hayatına gidiyor. Annem de bir başkasıyla evleniyor. Ama eşinin ailesi çok muhafazakar. Daha önce evlenip boşandığını söylemiyor. Sanki iki kızı yokmuş gibi tanıtıyor kendini. Ve biz 12 sene boyunca annemize 'Teyze' diyerek büyüyoruz. Annemi de babamı da asla affetmedim" dedi.

Esmersoy, nişanlısı Berk Suyabatmaz ile evlilik hazırlığı yapıyor;

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...