Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu kadın bir cani! Erkek arkadaşına yaptıkları şoke etti

Düzenleyen:
Bu kadın bir cani! Erkek arkadaşına yaptıkları şoke etti

YAŞAM Haberleri

İngiltere'de kontrol bağımlısı kız arkadaş, erkek arkadaşını vücudunun birçok yerinden yaralamaktan 7,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Facebook hesabını ele geçirdiği erkek arkadaşını sosyal hayatından, arkadaşlarından bile izole eden genç kadının işkenceleri bununla da sınırlı değil. 

22 yaşındaki Jordan Worth isimli kadın; sokağa nasıl bir kıyafetle dahi çıkacağına karar verdiği erkek arkadaşını bıçakladı ve kaynar su ile haşladı.

2012 yılında 16 yaşındayken tanışan çift; genç kadının artan şiddet yanlısı hareketleri ile mahkemelik oldu.

Mahkemede ise yaşananlar bir bir anlatıldı. Genç kızın sadist davranışları arasında; erkek arkadaşının üzerine kesici aletler fırlatmak, bıçakla yaralamak ve hatta hastaneye gitmesini dahi engellemek yer alıyor. 

Çiftin komşuları ise tanık olarak duruşmaya katıldı. Genç kadının şiddet eylemlerine tanık olduklarını belirten komşular, genç adamın "Üzerimden çekil, bana bunları daha fazla yapma" diyen çığlılarını duyduklarını belirttiler.

Genç kadın duruşmanın ardından tutuklandı ve 7,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...