İtalyanlar Burak Yılmaz için geliyor

İtalyanlar Burak Yılmaz için geliyor

FUTBOL Haberleri

Napoli, Paris Saint Germain'e sattığı Cavani'nin boşluğunu doldurmak için Burak Yılmaz'ı yeniden gündemine aldı.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından olan Napoli'de beklenen gelişme oldu ve Edinson Cavani, Paris Saint Germain'e 65 milyon euroluk bir bonservis bedeli ile transfer oldu. Son 2 sezonda Napoli'nin gol yollarındaki en kilit ismi olan Cavani'nin takımdan ayrılmasının ardından forvet mevkinde büyük boşluk yaşayan İtalyan ekibi için yeniden Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın adı geçiyor.
''İKİ ÜST DÜZEY FORVETE İHTİYACIMIZ VAR''
Cavani'nin satılmasının ardından 19 Temmuz'da çıkan İtalyan gazetelerinde Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez'in ''İki üst düzey forvete ihtiyacımız var'' sözlerine yer verilirken, bu isimlerden birinin Internacional forveti Damiao olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Damiao için Napoli ile Brezilya ekibinin anlaştığı yazıldı. Damiao'nun yanına gelecek diğer ismin ise Real Madrid'den ayrılması beklenen Gonzalo Higuain ya da Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz olacağı iddia edildi.
HIGUAIN EL YAKIYOR !
Napoli'nin Real Madrid'in golcü oyuncusu Higuain transferinin önündeki en büyük engel olarak, Arjantinli oyuncunun yaklaşık 40 milyon euroluk bonservis bedeli olduğu ifade edildi ve Higuain olmaması durumunda gözlerin Burak Yılmaz'a çevrileceği belirtildi. Napoli ekibine yakın yayın yapan kaynaklar da kulübün Higuain ya da Burak'tan birini Damiao'nun partneri yapmak istediği haberlerine genişçe yer verdi. (SPORX)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...