Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5 altın kural

5 altın kural

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin teknik patronu Beşiktaş’la yarın oynayacakları dev kupa maçı öncesi oyuncularından isteklerini sıraladı, âdeta beyin yıkadı

M. EMİN ULUÇ

Beşiktaş’ı saf dışı bırakıp kupanın ucundan tutmakta kararlı olan Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, zaferi getirecek formülü buldu. Oyuncularından tam konsantrasyon isteyen Kocaman, “Ligi unutun. Başka bir kulvardayız” uyarısı yaparken, “Sadece oyunla ilgilenin. Sakin kalın. Rakiple ve hakemle diyaloğa girmeyin. Son düdük çalana kadar oyun disiplininden taviz vermeyin” talimatı verdi. Oyun kuralları içinde sert ve agresif bir performans beklentisini dile getiren Kocaman, sahanın her yerinde yüksek şarjlı pres isterken sonucu orta saha performanslarının belirleyeceğini vurguladı.

Tehlikeli üçlüye kıskaç
Orta alanda Mehmet Topal-Josef ikilisini Giuliano ve Dirar’ın destekleyecek olan Kocaman’ın üzerinde hassasiyetle durduğu diğer konu ise Quaresma, Talisca, Babel üçlüsünün nasıl durdurulacağı oldu. Bu üçlü arasındaki pas trafiğini kesmeleri halinde Beşiktaş’ı kilitleyecekleri öngören Aykut Hoca, skor üretmek için bütün varyasyonları denemekte kararlı. Ayağa hızlı paslarla hücum edecek olan sarı-lacivertlilerin en önemli kozlarından biri ise duran top organizasyonları olacak.

1-Tam konsantrasyon
 2-Sakin ve disiplinli oyun
3-Hakemle diyaloğa girmek yok
4-Q7-Talisca-Babel’e kilit
5- Sert ve agresif olacağız

Silahlar hazır
Beşiktaş maçı öncesi F.Bahçe’nin vuru timi; Soldado, Fernandao ve Janssen hazır kıta. Üçlü idmanlarda hayli hırslı. Üçü de oynamak istiyor. Favori durumdaki İspanyol Soldado, derbiye özel olarak hazırlanıyor. Aykut Kocaman yaşanan rekabetten son derece memnun. Soldado, sosyal medya hesabından “Büyük maç geliyor” paylaşımı yaparken, “Ben F.Bahçe’ye gol atmak için geldim. Beşiktaş derbisinde de ağları havalandırmak istiyorum” dedi. Janssen ise “Formamı çok özledim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Derbiyi iple çekiyorum. Taraftarımızla buluşup, gol atarak takıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum” açıklamasında bulundu. Fernandao ise “Hocam şans verirse gol atacağıma inanıyorum” sözleriyle iddiasını ortaya koydu. Aykut Kocaman’ın tercihini Soldado’dan yana kullanması, oyunun gidişatına göre Fernandao ya da Janssen’e de forma vermesi bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...