Bursaspor'un gözü Eren Derdiyok'ta

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'un gözü Eren Derdiyok'ta

FUTBOL Haberleri  / İHA

Bursaspor, Almanya'nın Hoffenheim kulübünde kadroya alınmayan gurbetçi oyuncu Eren Derdiyok'u transfer etmek için çalışmalarına hız verdi.

Bursaspor, Almanya'nın Hoffenheim kulübünde kadroya alınmayan gurbetçi oyuncu Eren Derdiyok'u transfer etmek için çalışmalarına hız verdi.Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın onay verdiği gurbetçi oyuncu Eren Derdiyok için Bursaspor yönetimi görüşmelerini hızlandırdı. Taiwo, Frey ve Civelli transferlerinin ardından golcü futbolcusunu yerlilerden seçme kararı alan Bursaspor yönetimi, Eren Derdiyok ile olan temaslarını artırdı. Teknik direktör Hikmet Karaman'ın da transferine onay verdiği 25 yaşındaki gurbetçi oyuncu için yönetimin anlaşma zemini aradığı bildirildi. Almanya'nın Hoffenheim kulübünde sorun yaşayan ve kadroya alınmayan gurbetçi oyuncuya Almanya'dan Eintracht Frankfurt takımının da talip olduğu öğrenildi. nbsp;Bursaspor, sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren yeşil beyazlı ekibin Avusturya kampının maliyeti de belli oldu. Avusturya kampının Bursaspor'a maliyetinin 250 bin avro olduğu öğrenildi. Sezon bitmeden anlaşması yapılan Seefeld kasabasındaki iki otel değiştiren yeşil beyazlılar, ilk otelde geceliği 100 euro, ikinci otelde ise 217 euro'ya konakladı.

FREY'İN İLK PEŞİNATINI GENOA ÖDEDİ


2011 yılında İtalya'nın Genoa takımıyla 5 senelik sözleşme imzalayan fransız kaleci Frey, bu sezon öncesi karşılıklı olarak İtalyan ekibi ile yollarını ayırarak, yeşil beyazlı ekibin kadrosuna dahil oldu. Piyasa değeri 5 milyon euro gözüken Frey için Bursaspor kulübü bonservis bedeli ödemeyi üstüne para bile aldığı öğrenildi. Frey'in Genoa kulübünde kalması durumunda 2016 yılına kadar bonusuyla birlikte 9 milyon euro daha kazanacağı öğrenilirken, İtalyan ekibi bu parayı ödememek için bonservisine para almadığı ayrıca Bursaspor'un ödemesi gereken 550 bin euroyu da ödemeye razı olduğu bildirildi. Yıllık 1 milyon 400 bin euroya imza atan Frey'in ilk peşinatını İtalyan ekibi öderken, Bursaspor Fransız kaleciye bu sezon sadece 850 bin euro verecek.


TİMSAH 22 TEMMUZ'DA DÖNÜYOR


Bursaspor'un Avusturya kampını erken bitireceği öğrenildi. Teknik Direktör Hikmet Karaman ve Genel Koordinatör Ayhan Paçacı'nın futbolcuların uzun süre yurt dışı çalışmalarından bunalması sebebiyle 25 günlük kampı 22 günde bitirme kararı aldı. Yeşil beyazlı ekip, Roma maçının ardından 22 Temmuz'da Münih'ten saat 19.30 uçağıyla yurda dönecek.
FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...