Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

La Casa Da Papel 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak | La Casa Da Papel Yeni Sezon Konusu İZLE

Düzenleyen:
La Casa Da Papel 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak | La Casa Da Papel Yeni Sezon Konusu İZLE

MAGAZİN Haberleri

La Casa Da Papel 3. sezon başlıyor. Peki La Casa Da Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? La Casa Da Papel yeni sezon konusu ne olacak? Son dönemin en çok izlenen yabancı dizisi haline gelen La Casa Da Papel'den güzel bir haber geldi. La Casa Da Papel 3. yeni sezonu ile devam edecek. İşte La Casa Da Papel hakkında merak ettikleriniz

La Casa Da Papel 3. SEZON.... La Casa Da Papel 3. yeni sezonu başlıyor. La Casa Da Papel yeni sezonu mu başlayacak, La Casa Da Papel yeni sezonu ne zaman başlayacak , sorularınızın cevabı burada. Son zamanlarda Türkiye de dahil tüm dünyada izlenme rekorları kıran dizi La Casa Da Papel 3. sezondan devam edeceğini açıkladı. Peki La Casa Da Papel yeni sezonu ne zaman başlayacak? La Casa Da Papel devam mı edecek? La Casa Da Papel nasıl devam edecek, yeni konusu ne olacak? İspanya yapımı dizi La Casa De Papel özel tanıtım videosu ile sevenlerine müjdeyi verdi. İşte La Casa Da Papel özel tanıtım videosu, La Casa Da Papel yeni sezon konusu, La Casa Da Papel 3. sezon ne zaman başlayacak, La Casa Da Papel izle

LA CASA DA PAPEL NE 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

La Casa Da Papal 3. sezon ne zaman başlayacak? La Casa Da Papel yeni sezon konusu belli oldu mu? Soygun devam mı edecek? Yeni bir soygunmu gerçekleşecek? La Casa Da Papel yeni sezona dair merak ettikleriniz burada. Sevilen dizinin yayın tarihi La Casa De Papel‘in Twitter hesabından açıklandı.

La Casa Da Papel 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak | La Casa Da Papel Yeni Sezon Konusu İZLE

Úrsula Corberó, Paco Tous ve Alba Flores’ün başrollerini paylaşacağı La Casa De Papel ‘in yeni sezon tarihine dair bilgi ise dizinin resmi Twitter adresinden duyuruldu. Üçüncü sezon müjdesi veren tanıtımda 'Senin de bizimle aynı şeyi beklediğini biliyoruz. Ve bize katılmak isteyen olur mu bilmek istiyoruz. Çünkü tarihin en büyük soygunu henüz bitmedi. Üçüncü kısım geliyor' ifadeleri kullanıldı ve video tarih bilgisiyle paylaşıldı. 

İlk bölümü 2 Mayıs 2017’de yayınlanan, 23 Kasım 2017’de ise ikinci sezonunu noktalayan La Casa De Papel, 2019 yılında kaldığı yerden devam edecek.

La Casa Da Papel 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak | La Casa Da Papel Yeni Sezon Konusu İZLE

LA CASA DE PAPEL KONUSU

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

2. SEZON NASIL BİTMİŞTİ?

İspanyol Kraliyet Darphanesi soygununu ele alan La Casa De Papel, Profesör ve ekibinin kurduğu planın başarıyla tamamlanmasının ardından final yapmıştı. Finalde Raquel'in, Profesör'ün kendisine verdiği kartpostallardan yola çıkarak koordinatlara ulaşması ve Profesörü bulması, akıllarda 3. sezon yayınlanacak mı sorusunu getirmişti.

Oyuncular

Úrsula Corberó - Tokyo
Itziar Ituño - Raquel Murillo
Álvaro Morte - Profesör
Pedro Alonso - Berlin
Alba Flores - Nairobi
Paco Tous - Moskova
Jaime Lorente - Denver
Miguel Herrán - Rio
Darko Peric - Helsinki
Kiti Mánver - Raquel'in annesi
Enrique Arce - Arturo Román
María Pedraza - Alison Parker
Anna Gras - Mercedes
Fernando Soto - Ángel
Juan Fernández - Coronel Prieto
Fran Morcillo - Pablo
Esther Acebo - Mónica Gaztambide
Clara Alvarado - Ariadna

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...