Ak Parti'den büyükelçilere iftar

Ak Parti'den büyükelçilere iftar

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine İsrail ve Suriye büyükelçileri davet edilmedi.

Ankara'daki büyükelçiler ve medya kuruluşlarının Ankara temsilcileri dün akşam Adalet Ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldi. Geleneksel hale gelen iftara İsrail ve Suriye büyükelçilerinin davet edilmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Büyükelçilere verilen iftarın menüsü de oldukça özeldi. Davetliler dün akşamki iftara Alanya yöresinden Güllüklü Çorba ile başladı. Zeytinyağlı tabağında servis edilen közlenmiş kırmızı biber içinde peynir, zeytinyağlı enginar ve ekşili kuru patlıcan dolmasının ardından ana yemeğe geçildi. Ana yemek olarak kuru erik soslu dana madalyon bademli sebze yahnisi ve kremalı patates ile birlikte sunuldu. Yemekte içecek olarak Osmanlı şerbeti ikram edilirken tatlı olarak Antalya yöresinden tahinli, cevizli ve kaymaklı kabak tatlısı konukların beğenisine sunuldu. nbsp;Yemeğe katılan konuklara el yapımı bakır kutu içerisinde lokum da hediye edildi.

2 ÜLKE BÜYÜKELÇİSİ ÇAĞIRILMADI nbsp;
Suriye ve İsrail büyükelçilerinin davet edilmediği AK Parti'nin geleneksel iftar yemeğinde konuklara Prof. Dr. Bekir Karlığa tarafından hazırlanmış East To West kitabı armağan olarak verildi.


MISIR BÜYÜKELÇİSİ KATILMADI nbsp;
AK Parti iftarına Mısır'ın Ankara Büyükelçisi'nin katılıp katılmayacağı da merak konusuydu. Mısır Büyükelçisi Ebdehrahman Salahedir iftara davet edildi, ancak katılmadı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...