Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan ilk talimat! 3 bölgeye dikkat

Düzenleyen:
Erdoğan'dan ilk talimat! 3 bölgeye dikkat

GÜNDEM Haberleri

Erken seçim kararının ardından AK Partili milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya gelen Erdoğan, "Kimse küçük hesaplar peşinde olmamalı" uyarısında bulunurken Doğu, Güneydoğu ve Trakya'da performansın artırılmasını istedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

"KİMSE KÜÇÜK HESAPLAR PEŞİNDE OLMASIN"

Erdoğan kahvaltıda sadakat vurgusu yaparak "Kimse küçük hesaplar peşinde olmamalı" uyarısında bulundu.

Neden seçime gidildiği konusunda milletvekillerine değerlendirmelerde bulunan Erdoğan'ın, Bahçeli'nin erken seçim çağrısına atıfta bulunarak "Tevafuk, biz de il ve ilçe kongrelerimizi yapmıştık. 79 ilimizin kongresine Başbakan ve ben gittik. En son İstanbul olacaktı" dediği öğrenildi.

CHP DAHA DA KÖTÜYE GİDECEK

CHP ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Erdoğan'ın seçimlerden sonra CHP'nin durumunun daha da kötüye gideceğini, daha da marjinalleşeceğini söylediği öğrenildi.

Erdoğan'ın HDP ile ilgili olarak da "Bölgede o partiye karşı büyük başarı elde etmek gerekiyor" dediği öğrenildi.

Milletvekilleri ve teşkilatların çok iyi çalışması gerektiğini kaydeden Erdoğan'ın "Bugünlere beraber geldiğimiz arkadaşların doğru insanlar olduğunu tarih birçok kez teyit etti" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Erdoğan'ın "Bugüne kadar yanlış yolda olan arkadaşlar ilk durakta indiler. İnmeyenleri biz indirdik" dediği öğrenildi.

TRAKYA UYARISI

Erdoğan'ın bir başka uyarısının da Trakya'ya dönük olduğu belirtildi. Erdoğan vekillere, Doğu, Güneydoğu ve Trakya'da performansın artırılması gerektiğini söyledi. Habertürk

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...