THY'den biletlere erken seçim ayarı

Düzenleyen:
THY'den biletlere erken seçim ayarı

EKONOMİ Haberleri

Türk Hava Yolları (THY), Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçiminin 24 Haziran'da yapılmasının planlanmasının ardından Türk vatandaşı olan yolcuların oy kullanma süreçlerini kolaylaştırmak adına biletlerdeki değişiklik koşullarında bazı düzenlemelere gidildiğini duyurdu.

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 19 Nisan ve  öncesinde düzenlenmiş biletler için "18 Haziran-1 Temmuz Türkiye çıkışlı ve  varışlı tüm THY ve AnadoluJet seferlerine kayıtlı yolcuların 15 Mayıs'a kadar işlem yaptırmaları kaydıyla şu işlemlerin yapılacağı kaydedildi:

"Yeni rezervasyonun, 31 Mart 2019 tarihine kadar düzenlenecek  herhangi bir THY ve/veya AnadoluJet uçuşuna yapılması durumunda, ilgili uçuştaki  müsaitlik durumu dikkate alınmak suretiyle, rezervasyon uçuş değişiklikleri aynı  kabinde ücretsiz gerçekleştirilecektir. Parkur değişiklikleri ise, mevcut ücret  kuralları doğrultusunda düzenlenecektir. İade talepleri de yine mevcut ücret  kuralları doğrultusunda yapılacaktır. Biletin geçerlilik süresi, herhangi bir  ücret farkı ve/veya ceza alınmaksızın, 01.08.2018 (dahil) tarihine kadar  uzatılacaktır."

Açıklamada, ilgili uygulamaların sadece THY ve AnadoluJet seferlerinde  geçerli olacağı, ortak uçuş seferlerini kapsamayacağı aktarılarak, söz konusu  işlemlerin THY satış ofisleri tarafından gerçekleştirileceği, ilgili  değişikliklerin bir defaya mahsus sağlanacağı, aktarmalı uçuşları kapsamayacağı kaydedildi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...