Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı | Şenol Güneş'in son durumu nasıl?

Düzenleyen:
Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı | Şenol Güneş'in son durumu nasıl?

SPOR Haberleri

Tansiyonun hiç düşmediği her oynadıkları maçta farklı bir olaya sahne olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde teknik direktör Şenol Güneş'in kafasına tribünden bir cisim attılar. Kafası yarılan Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı. Peki Şenol Güneş'in son durumu nasıl?

Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı. ​Peki Şenol Güneş'in son durumu nasıl?Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde teknik direktör Şenol Güneş'in kafasında tribünden atılan bir cisim gelmesiyle 55. dakikada başlayan ve artan olaylarda Şenol Güneş, kafasına sert bir cisim aldı. Önce yere yığılan ardından kulübede bir süre buz tedavisi gören Güneş, dayanamadı içeri koştu.Bu sırada yere yığılıp düşen Şenol Güneş hemen teknik ekiple içeri doğru gitti. Soyunma odasında sağlık ekibi tecrübeli çalıştırıcıya müdahale edildi. Beşiktaş'ın hocasına tam 5 dikiş atıldığı ifade edildi. Hatta Güneş'in dikiş atılan görüntüsü de yayınlandı. 

ŞENOL GÜNEŞ MÜŞADE ALTINDA

 Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ikinci yarısında başına isabet eden yabancı maddeyle yaralan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Şenol Güneş'in tedavisine başlandı. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçının 57. dakikasında başına isabet eden yabancı maddeyle yaralanan Şenol Güneş, ambulansla Fulya Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahaleyi kulüp doktorunun yaptığı ve kafasına 5 adet pens atılan Şenol Güneş'in hastanede pensleri çıkarıldı ve ardından dikiş atıldı. Doktorlar her ihtimale karşı tecrübeli teknik adama diğer kontrolleri de yaptılar. Bir müddet müşahede altında kalaca olan Güneş, doktorların raporundan sonra taburcu edilecek.Öte yandan hastane girişine gelen taraftar, Şenol Güneş hastaneye girerken, tezahüratlarla moral verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...