İspanyollar 'Duran Adam'ı örnek aldı

/ Kaynak: CHA
İspanyollar 'Duran Adam'ı örnek aldı

DÜNYA Haberleri  / CHA

İspanya'da yolsuzluk iddiaları nedeniyle bugün hükümet aleyhine protesto gösterileri düzenleyecek olan eylemciler, Türkiye'deki 'Duran Adam'ı örnek aldı.

İspanya'da yolsuzluk iddiaları nedeniyle bugün hükümet aleyhine protesto gösterileri düzenleyecek olan eylemciler, Türkiye'deki 'Duran Adam'ı örnek aldı. nbsp;Web sayfalarına 'Duran Adam' Erdem Gündüz'ün Taksim'de yaptığı eylem fotoğrafını yerleştiren İspanyol protestocular, Halk Partisi (PP) binaları önünde sessiz bekleyiş gerçekleştireceklerini açıkladı.Erdem Gündüz'ün fotoğraftaki beyaz gömleğini siyaha boyayan eylemciler, bugünü Halk Partisi'nin "Kara Cuma'sı" (#ViernesNegro) olarak nitelendirdi.Twitter'de eylem için ayrıca #19J ve #gobiernoDIMISION hashtag'leri kullanılıyor.İspanyol göstericiler, yozlaşmış olduğunu iddia ettikleri hükümetin istifasını ve erken seçim talep ediyor.

DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...