Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması

Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması

FUTBOL Haberleri

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in formasını giyen Arda Turan, Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları hakkında bir kez daha konuştu.

İspanyaLa Liga takımlarından Atletico Madrid'in formasını giyen Arda Turan, Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları hakkında bir kez daha konuştu. Galatasaray'dan teklif aldığını ima eden ancak şu anda Atletico Madrid'de multu olduğunu belirten Arda, " Galatasaray benim yuvam. Böyle konuşmalar her zaman sohbetler arasında oluyor. Bunlar çok normal şeyler. Ama dediğim gibi her röportajımda sonunda konu Galatasaray'a geliyor. Türk basınında da Avrupa basınında da herkes benim ne kadar Galatasaraylı olduğumu bildiği için sonuçta Galatasaray sorusunu soruyor." dedi. Herhangi bir yanlış anlaşılma için ortam oluşturmamak adına Galatasaray hakkında konuşmak istemediğini de vurgulayan Arda, "Yoksa ben, yanlış anlaşılmasın gündem olmasın diye Galatasaray hakkında konuşmak istemiyorum. Ama sonuçta Galatasaray'a ve Fatih hocaya olan sevgim konuyu buraya kadar getiriyor ve sonuçta birşeyler söylemek zorunda kalıyorsunuz. Hayatta ne olacağı asla bilinmez ama ben Atletico Madrid'de çok mutluyum ve 2 sene daha kontratım var." şeklinde konuştu. (SPORX)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...