Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na uyarı: Elini çabuk tut

Düzenleyen:
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na uyarı: Elini çabuk tut

POLİTİKA Haberleri

Meclis'te konuşan Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda "CHP'de adaylık açıklayanlar ardı ardına devam ediyor. Kemal Bey'e tavsiyem elini çabuk tutsun, sonra sıra kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım, Meclis Genel Kurulu'nda milletvekillerine hitap etti. "Son Başbakan olarak sizden helallik istiyorum" diyen Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da ilginç bir çağrıda bulundu.

"SONRA SIRA KALMAYACAK"

Yıldırım "CHP'de adaylık açıklayanlar ardı ardına devam ediyor. Kemal Bey'e tavsiyem elini çabuk tutsun, sonra sıra kalmayacak" ifadelerini kullanırken bu sözler AK Parti sıralarından büyük alkış aldı.

"HER ZAMAN SEÇİME HAZIR OLMAK ZORUNDASINIZ"

Başbakan Yıldırım yarıca, "Bu seçimin zamansız olduğu, baskın olduğu gibi söylemlerin bir altyapısı yoktur, gerekçesi yoktur; siyasi partiler, ister muhalefet ister iktidar olsun, her an seçime hazır olmak mecburiyetindedir" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...