Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esra Erol'dan Müge Anlı'ya cevap!

Düzenleyen:
Esra Erol'dan Müge Anlı'ya cevap!

MAGAZİN Haberleri

Olaylı derbiyi statta izleyen Fenerbahçe taraftarı olan Müge Anlı, Beşiktaşlı futbolcuları eleştirmişti.

Olaylı derbiyi statta izleyen Fenerbahçe taraftarı olan Müge Anlı, Beşiktaşlı futbolcuları eleştirmişti.

Müge Anlı Tolga Zengin'i kast ederek, "Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun. O taraftar orada olduğu için para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu zaman, bunların meslekten men edilmesi lazım ki; biz huzur için de çoluğumuzla çocuğumuzla gidelim güzel güzel seyredelim" demişti.

Bu sözlerden sonra aynı kanalda program yapan bir başka isim Esra Erol çarpıcı ifadeler kullandı.

Beşiktaş taraftarı olan Esra Erol, sunduğu canlı yayın programında derbide yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

Esra Erol, "Gerçek taraftarları bir kenara bırakıyorum, kendini bilmez holiganlara sesleniyorum. Hangi takımı tutarsanız tutun, asla sahadaki futbolcuya küfür etme hakkına sahip değilsiniz." dedi.

Sözlerine devam eden Erol, "Unutmayın o sahadaki bir insan. Onun da duyguları var. Ve özellikle bir futbolcunun ölmüş annesine küfür etmek ya da aile bireylerine küfür etmek, bizim ne geleneğimize ne de insanlığımıza sığar. Tüm takımların gerçek taraftarlarına sesleniyorum. İçimizdeki bu futbol teröristlerini temizleyin. Bizlere ve sizlere yakışan budur." şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...