Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Işın Karaca çılgına döndü

Düzenleyen:
Işın Karaca çılgına döndü

MAGAZİN Haberleri

Çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaşı ile evlenen 45 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafa anlamsız bir yorum gelince adeta çılgına döndü.

Sosyal medyanın aktif kullanıcılarından biri olan Işın Karaca geçen günlerde hamile pozu vermiş ve eşi Tuğrul Odabaşı'nı etiketleyip "Ödemdir o" yazarak esprili bir paylaşım yapmıştı. Işın Karaca bu fotoğrafıyla binlerce beğeni ve yorum aldı fakat bir takipçisinin yorumu Işın Karaca'yı çıldırttı.

"ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN"
Hamile olmadığı halde hamileymiş gibi poz verdiği fotoğrafı esprili bir dille paylaşan Işın Karaca'ya bir takipçisi, "Doğurmaktan bıkmaz bu kadın" mesajını yazdı. Işın Karaca'da sert bir dille, "Bu nasıl bir kinayet, bu nasıl bir hasetlik! Allah seni bildiği gibi yapsın. Ben bu yorumları okuyorum, biliyor musun? Ayrıca insanım ve duygularım var! Doğururum doğurmam! Doğurup sana mı baktırdım! Şimdi uza bakalım!!" dedi.

"NEDEN OLMASIN?"
Işın Karaca'ya takipçilerinden destek mesajları yağdı. Bunun üzerine şarkıcı hikayesinde "Neden olmasın?" yazarak yeniden anne olabileceğinin sinyalini verdi.

Posta

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...