İsrail'den şoke eden çıkış: Hepsini öldüreceğiz

Düzenleyen:
İsrail'den şoke eden çıkış: Hepsini öldüreceğiz

DÜNYA Haberleri

İsrail İstihbarat Bakanı Yisrael Katz, Filistinli liderlere tehditler savurarak İsrail askerlerine yönelik her saldırı karşılığında söz konusu isimlere suikast düzenleneceğini aktardı.

İsrailli Bakan Katz, Filistin İslami Cihad Hareketi'nin Filistinli sivillere yönelik saldırılara İsrail askerlerinin keskin nişancılarla hedef alınarak karşılık verileceğini bildirmesine yönelik açıklama yaptı. Katz, durumun İsrail için kırmızı çizgiyi geçmek olduğunu vurgulayarak, bölgedeki Filistinli liderlere suikast düzenleneceğinin sinyalini verdi.

Katz, İsrail askerlerine yönelik her saldırı karşılığında Hamas ve İslami Cihad liderlerine suikastlar düzenleneceğini vurguladı.

İslami Cihad'ın askerî kanadı, İsrail askerlerinin son haftalardaki saldırılarında çok sayıda Filistinliyi şehit etmesi üzerine açıklama yaparak, bölgedeki İsrail askerlerini hedef alacaklarını ifade etmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...