UEFA'da kuralar çekildi, işte rakipler

/ Kaynak: AA
UEFA'da kuralar çekildi, işte rakipler

FUTBOL Haberleri  / AA

UEFA'da kuralar çekildi, şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin, Avrupa Ligi'nde de Bursaspor ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu.

UEFA'da kuralar çekildi, şampiyonlar Ligi'nde nbsp;Fenerbahçe'nin, Avrupa Ligi'nde de nbsp;Bursaspor nbsp;ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. nbsp;İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi sonrası sarı-lacivertli takımın rakibi belli olduFenerbahçe, Salzburg ile ilk maçı 30 veya 31 Temmuz'da deplasmanda, rövanşını ise 6 ya da 7 Ağustos'ta İstanbul'da oynayacak.Sarı-lacivertli takım bu turu geçmesi halinde, gruplara kalabilmek için 9 Ağustos'ta çekilecek play-off kurasında yer alacak. nbsp;Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray ise kupaya grup aşamasından direkt katılacak. nbsp;Bursaspor nbsp;UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Bursaspor, Vojvodina-Honved eşleşmesinin galibiyle oynayacak nbsp;Trabzonspor nbsp;Trabzonspor, 2. ön eleme turuna geçmesi halinde Dinamo Minsk-Lokomotiv Zagreb eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...