Zeytinyağlı soğan dolması

Zeytinyağlı soğan dolması

RAMAZAN 2013 Haberleri

Orta boy soğanların sap ve püskül taraflarını kesin. Kaşık yardımıyla içlerini oyun.

Malzemeler:
gt; 8 adet orta boy soğan gt; Yarım su bardağı pirinç gt; Yarım demet dereotu nbsp;
gt; Taze nane, maydanoz gt; Tuz, şeker, karabiber
Yapılışı:
Orta boy soğanların sap ve püskül taraflarını kesin. Kaşık yardımıyla içlerini oyun. Çıkardığınız soğan içlerini rondodan geçirin, ardından pirinç, tuz bir tatlı kaşığı şeker ilave edin ve karışımınıza zeytinyağı gezdirin. Maydanoz, dereotu ve naneleri de ince ince doğrayıp harcınıza katın. İçini oyduğunuz soğanlara harcı doldurun, üzerine de zeytinyağı gezdirin. Son olarak bir çay bardağı su ilave edip pişirin.

##tgvideo##
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...