'Cordoba Beşiktaş'tan övgüyle bahsetti'

'Cordoba Beşiktaş'tan övgüyle bahsetti'

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ın Kolombiyalı defans oyuncusu Pedro Franco, "Büyük bir kulübe geldim. Mutluyum."dedi.

Genç defans oyuncusu, Avusturya kampında gazetecilerin karşısına çıkarak açıklamalarda bulundu. Franco, "Beşiktaş gibi büyük bir Avrupa Kulübüne geldiğim için mutluyum. Buradaki amacım şampiyonluk yaşamak ve başarılı olmak. Şu anda çalışmalara katılmak bana mutluluk veriyor. Lig başlayana kadar en iyiye çıkacağımızı düşünüyorum. Ben futbolcu olarak çok çalışmam lazım. İlerisi için şuan da birşey diyemem gün gün görmem lazım." dedi.

Pedro Franco Beşiktaş'taki kariyeri için açıklamalarda bulunmak istemezken, "Benim burada değişik hedeflerim var. Beşiktaş hem Avrupa hem Türkiye'de mücadele eden bir kulüp. İyi şeyler yapmayı planlıyorum. Şu an için bunun dışında birşey düşünmek istemiyorum." şeklinde konuştu. Pedro Franco, Kolombiyalı eski futbolcu Mario Yepez'in idolü olduğunu kaydetti. Genç futbolcu, "Kolombiya'da oynanan futbol çok farklı. Mario Yepez benim örnek aldığım bir futbolcu. Onun gibi devamlılığı olan ve başarılı olan birisi olmayı istiyorum. Benim en önemli özelliğim defanstan topla çıktığımızda ayağa oynayarak çıkış yapmak." dedi.

CORDOBA İLE KONUŞTUM

Kolombiyalı genç furbolcu son olarak, Beşiktaş'ın eski kalecisi vatandaşı Oscar Cordoba ile görüştüğünü belirterek, "Brezilya, Arjantin gibi ülkelere gitmeyip buralara gelmem tabiki zor bir durum. Alışmaya çalışıyorum. Oscar Cordoba ile konuştum Beşiktaş ve Türkiye'den övgü ile bahsetti. Özellikle taraftarların ne kadar etkili olduğunu duydum."diye konuştu.

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...