Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olmak için tek şartı!

Düzenleyen:
Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olmak için tek şartı!

POLİTİKA Haberleri

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 24 Haziran seçimlerinde aday olması için tek şartının olduğu iddia edildi. O tek şart da başkan yardımcılığına Ali Babacan'ın getirilmesiymiş.

Sözcü gazetesi başyazarı Rahmi Turan, cumhurbaşkanlığı adaylığı konuşulan Abdullah Gül’ün, Ali Babacan’ın ‘başkan yardımcılığını kabul ettiği an’ adaylığını açıklayacağını öne sürdü.

ALİ BABACAN KABUL ETTİĞİ AN KABUL EDECEK

Turan bugünkü yazısında, Ankara muhabiri Talat Atilla’dan aldığı bilgiyi paylaştı. Atilla’nın kendisine “Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı adayı olması, AK Parti’nin önemli bir ismini, Ali Babacan’ı yanına almasına bağlı. Ali Babacan ‘başkan yardımcılığını’ kabul ettiği an Abdullah Gül adaylığını derhal açıklayacak” dediğini aktaran Turan, “Peki bu ne zaman belli olacak” diye sorduğu Atilla’dan “En geç iki‑üç gün içinde” yanıtını aldığını yazdI

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...