Fenerbahçe'den kura açıklaması

- Güncelleme:
Fenerbahçe'den kura açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, "Kim çıkarsa çıksın Fenerbahçe'nin şu an bir hedefi var, o da gruplara kalmak" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya'nın Salzburg takımı ile eşleşmeleriyle ilgili olarak, "Kim çıkarsa çıksın Fenerbahçe'nin şu an bir hedefi var, o da gruplara kalmak" dedi.
Kura çekiminden sonra kulübün asbaşkanı Mithat Yenigün ile FB TV'ye değerlendirmede bulunan Kığılı, ön eleme turlarında kim çıkarsa çıksın hedeflerinin belli olduğunu anlatarak, şöyle konuştu: "CAS'ın dün aldığı karardan sonra Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katılmamız önemliydi. Yoksa rakipler önemli değil bana göre. Ön elemelerde kim çıkarsa çıksın Fenerbahçe'nin şu an bir hedefi var, o da gruplara kalmak. Allah nasip ederse gruplara kalacağız." nbsp; Kiğılı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), UEFA Tahkim Kurulu kararının yürütmesini durdurmasının kendileri açısından birçok şeyi değiştirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Açıkça ifade etmek gerekirse, kaç aydan beri ciddi manada büyük bir sıkıntının içinde bu camia. Taraftarlarıyla, yönetimiyle, futbolcularıyla, teknik kadrosuyla... Yani Allah kimseye vermesin, hakikaten büyük bir sıkıntı vardı. Hak
ettiğimiz şeye ulaşamamanın da verdiği bir eziklik vardı. Dün çok şükür bu kara bulutlar dağıldı. Dün öğleyin burası bir bayram yeri gibiydi. Futbolcularla, teknik kadroyla ve yöneticilerle inanılmaz güzel bir hava oldu. Her şey yeniden
başlıyormuş gibi dünden itibaren düğmeye basıldı. İnşallah çok rahat bir şekilde Salzburg'u da geçeceğiz. Hak yerini buldu, ilahi adalet tecelli oldu." Abdullah Kiğılı, takımlarındaki dayanışmanın üst seviyede olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kötü günleri geride bırakarak hızlı bir şekilde aydınlığa çıkıyoruz. Bunu hissediyoruz. Taraftarımızın da yine desteğiyle çok daha güzel yerlere geleceğimize inanıyoruz. Nasıl geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale kadar çıktıysak, Şampiyonlar Ligi'nde de gruplara kalıp, oradan da tekrar yarı finale çıkmayı hedefliyoruz. Bu sezon hem ligde şampiyon olmak hem de Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyoruz."

Yenigün: " CAS doğru olanı yaptı"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştikleri Salzburg karsında rakiplerinden çok kendi performanslarının önemli olduğunu belirterek, "Yaşadığımız şoklardan sonra futbolcularımız motive olmuşlardır. Her halde bu motivasyonun etkisiyle önlerine kim gelirse gelsin, galibiyet hedefiyle hırsla oynayacaklardır. Ben hayırlı olsun diyorum" dedi. Yenigün, CAS'ın, UEFA Tahkim Kurulu kararının yürütmesini durdurarak doğru olanı yaptığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"İki yıldır yaşadıklarımıza baktığınız zaman bu çektiklerimiz bir camia için tahammül edilmesi mümkün olmayan sıkıntılar. Ancak çok şükür göğüs gerdik ve CAS da dün bizi sevindirdi. CAS doğru olanını yaptı. Her iki ihtimali düşünerek yürütmeyi durdurdu. Hatalı bir karar vermekten kurtardı kendini."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...