Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ATV reyting rekortmeni dizisinin fişini çekiyor!

Düzenleyen:
ATV reyting rekortmeni dizisinin fişini çekiyor!

MAGAZİN Haberleri

ATV'nin bu sezon sonunda sürpriz bir dizinin final yapacağı iddia edilmişti.

ATV'nin bu sezon sonunda sürpriz bir dizinin final yapacağı iddia edilmişti.

Gelen haberler ise bunu doğrular nitelikteydi. Peki ATV'nin hangi dizisi final yapacak? Son gelen haberler neler?

ATV'nin en çok randıman aldığı dizilerden biri Kırgın Çiçekler'di. Ancak dizinin devamlı tekrara düşmesi, seyircinin bu durumdan sıkılması sonucu Kırgın Çiçekler sezon bitmeden final yaptı.

8.Gün'ün akıbeti ise henüz belli değil. Büyük umutlarla başlayan 8.Gün 22 Nisan akşamı Total reyting sonuçlarında 51.sırada yer aldı. Bu sonuçlar 8.Gün'ün geleceğinin karanlık olduğunu gösteriyor.

Bu iddia Adolftay'a ait, haberin devamı da. Sen Anlat Karadeniz'in anlaşması sadece bir sezondu ve bu anlaşmaya göre Sen Anlat Karadeniz 13 Haziran tarihinde final yapacaktı.

Son gelen bilgilere göre ise reytinglerde ki inanılmaz yükseliş, izleyicinin olumlu geri dönülü, Sen Anlat Karadeniz'in ömrünü uzattı. ATV ve Sinegraf arasında Dizi için 13+13 bölümlük sözleşme yapıldı.

Ancak şuan için görünen ufuk Sen Anlat Karadeniz'in 23.bölümde final yapacağı yönünde. Sen Anlat Karadeniz, böyle giderse pek final yapacak gibi değil. Sen Anlat Karadeniz her çarşamba saat 20.00'de ATV'de.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu sezon sonunda final yapacağı ön görülüyor. Yapım şirketinin yaşadığı sıkıntılar, salı akşamı rekabetinden alnının akıyla çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sonunu getirebilir.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...