Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aysal'dan Bruma ve Ali Adnan açıklaması

- Güncelleme:
Aysal'dan Bruma ve Ali Adnan açıklaması

FUTBOL Haberleri

Bruma ve Iraklı Ali Adnan konusunda başkan Ünal Aysal son derece net açıklamalar yaptı.

Ünal Aysal, iki genç oyuncunun, birdenbire, piyasa değerleriyle ilgili abartılı yorumların yapılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi ve "Bu iki genç oyuncunun birden çok popüler olması ucu açık bir piyasa oluşturdu ve menajerlerin istekleri çok arttı. İşin ciddiyeti de kayboldu. Bence her ikisi de Galatasaray yönünden önceliğini kaybetti. Israrcı olmayacağız" dedi. nbsp;Bu arada TFF Tahkim Kurulu'nun Galatasaray'ın AB yurttaşı olan futbolcuların yerli statüsünde oynaması talebini reddetmediği; fakat yetkisizlik kararı verdiği ortaya çıktı. Tahkim kurulu bu konuda karar verme yetkisine sahip olmadığını sarı kırmızılı kulübe iletti. Bunun üzerine Galatasaray, bir kaç günlük değerlendirme aşamasının ardından Avrupa düzeyinde çalışmalara başlayacak; AB ülkelerine yurttaşlık bağıyla bağlı olan futbolcular ise bireysel başvuru yapacaklar.
nbsp;
6+0+4 KURALIYLA İLGİLİ DEĞİL; AB STATÜSÜYLE İLGİLİ BAŞVURU
Tahkim Kurulu'nun, Galatasaray'a "TFF Yönetimi'nin aldığı 6+0+4 yabancı oyuncu sınırlamasından önce böyle bir başvuru yapılmalıydı" cevabını verdiği öğrenilirken, sarı kırmızılıların başvuru ve talebinin yeni statüyle ilgili bir içeriğe sahip olmadığı; tamamen AB yurttaşı olan oyuncuların yerli statüsünde oynama hakkını kazanması amacına yönelik olduğu bildirildi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...