Fenerbahçeli futbolculardan kura açıklaması

Fenerbahçeli futbolculardan kura açıklaması

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçeli futbolcular, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakipleri Avusturya'nın Salzburg takımını değerlendirdi.

Sarı-lacivertli takımın Düzce'nin Kaynarca ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki sezon öncesi kampında FB TV'ye konuşan Selçuk Şahin, Salzburg'un uluslararası tecrübeye sahip bir takım olduğunu ve rakiplerini ciddiye aldıklarını söyledi. Selçuk, kendilerine güvendiklerini belirterek, "Avrupa'ya gitme şansımızı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Camiamız için hayırlı olsun. İlk maçımız deplasman olacak. Orada da dünyanın her yerinde olduğu gibi çok sayıda Türk var. Bize destek vereceklerdir. Orada alacağımız iyi bir skorla yurda dönersek burada da taraftarımızın muhteşem desteğiyle turu geçeceğimizi üşünüyorum." Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) verdiği karara çok sevindiklerini dile getiren tecrübeli futbolcu, "UEFA'nın verdiği 2 sene ceza bize çok ağır gelmişti ve haksızlığa uğratıldığımızı düşündük. Dünkü açıklamadan sonra moral motivasyon olarak yükseldik. Zaten neşeliydik ama şimdi çok daha mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Hasan Ali: "İyi bir kura çektik"

Hasan Ali Kaldırım ise iyi bir kura çektiklerini belirtti. Deplasmanda oynayacakları ilk maçta gurbetçi taraftarların kendilerini
yalnız bırakmayacağını vurgulayan milli futbolcu, şunları kaydetti: "Avantajlıyız, çünkü ilk maçı deplasmanda oynayacağız. Rakibimizi çok yakından tanımıyoruz ancak 10 günlük süreçte analizlerle tanıyacağız. İyi bir kura çektik. Önemli olan iki eleme turunu da geçmek. Futbolcular olarak aldığımız haberden mutlu olduk, kendimize güveniyoruz. İlk maça kadar 10 gün var ve bu sürede hazırlık maçlarıyla tam hazır hale geleceğiz. Salzburg, gurbetçilerin çok olduğu bir yer. Orada kendi sahamızda gibi oynayacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...