Cumhurbaşkanı: TANAP açılışını seçimlerden önce yapacağız

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı: TANAP açılışını seçimlerden önce yapacağız

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ortak basın açıklaması yapıyor... Erdoğan, seçimlerin ardından ilk ziyaretini Türkiye'ye yapan Aliyev'e, ''Ben de 24 Haziran seçimleri sonrası ilk ziyaretimi Azerbaycan'a yapacağım'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nın (TANAP) açılışının seçim öncesinde yapılacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Türkiye-Azerbaycan ilişkileri) Önümüzdeki dönemde yeni projeleri de hayata geçireceğiz. Tabii bunlardan en önemlisi, ekonomik alanda yerli ve milli paraya geçişimiz olacaktır." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yukarı Karabağ sorununu başından beri kendi sorunumuz olarak gördük. Yukarı Karabağ sorununun, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğü ve sınırların dokunulmazlığı ilkeleriyle ilgili Birleşmiş Milletler kararları çerçevesinde ivedilikle çözümü en büyük arzumuzdur."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...