New York yılın en sıcak günlerini yaşıyor

/ Kaynak: CHA
New York yılın en sıcak günlerini yaşıyor

DÜNYA Haberleri  / CHA

ABD'nin New York şehri, yaz mevsiminin en sıcak günlerini yaşıyor. Hava tahmin raporlarına göre sıcaklık 38 dereceye kadar yükselecek.

ABD'nin New York şehri, yaz mevsiminin en sıcak günlerini yaşıyor. Hava tahmin raporlarına göre sıcaklık 38 dereceye kadar yükselecek. Sıcak havalarda yoğun sıvı tüketilmesini ve açık renkli kıyafetler giyilmesini tavsiye eden uzmanlar, yaşlıların ve solunum güçlüğü yaşayanların serin mekânları terk etmemesi uyarısında bulundu. nbsp;St. Luke's amp; Roosevelt Hastanesi Acil Servis Bölümü doktorlarından Tod Bania, sokakta spor yapan insanları uyararak önümüzdeki birkaç gün içinde dışarı çıkmamalarını söyledi. Bania, insanların ağır iş yapmaktan kaçınmaları gerektiğini de vurguladı.Hafta sonu gelmesi beklenen yağışlı hava ile birlikte sıcaklıkların azalacağı tahmin ediliyor.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...