Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Türk takımlarının Avrupa'daki rakipleri

- Güncelleme:
İşte Türk takımlarının Avrupa'daki rakipleri

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe, Bursaspor ve Trabzonspor'un Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde rakipleri bugün çekilen kurayla belli oldu.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin son dakikada Avrupa kupaları yolunu açtığı Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. Fenerbahçe Salzburg ile eşleşti. İlk maçı 30-31 Temmuz tarihleri arasında deplasmanda oynayacak. Trabzonspor ve Bursaspor'un rakipleri belli oldu. Trabzonspor 2. ön eleme turunu geçerse 3. turda Dinamo Minsk - Lokomotiva Zagreb galibiyle karşılaşacak. Bursaspor 3. ön eleme turunda Vojvodina - Honved galibiyle eşleşti. UEFA Avrupa Ligi'ne 3. turdan başlayacak olan Bursaspor'un rakibi ise Vojvodina (Sırbistan) - Budapest Honvéd (Macaristan) eşleşmesinde turu geçen takım olacak. İsviçre'nin Nyon şehrindeki UEFA Merkezi'nde yapılan kura çekilişinde UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, İskoçya'nın Derry City takımı elemesi durumunda Belarus ekibi Dinamo Minsk ile Hırvatistan temsilcisi Lokomotiva Zagreb eşleşmesinden turu geçen takımla oynayacak. Bursaspor, ilk maçı deplasmanda, rövanşı ise Bursa'da oynayacak.
Nordsjaeland (Danimarka) - Zenit (Rusya)
Salzburg (Avusturya) - FENERBAHÇE
PAOK (Yunanistan) - Methalist Kharkiv (Ukrayna)
PSV Eindhoven (Hollanda) - Zulte Waregem (Belçika)
Olimpique Lyon (Fransa) - Grashoopers (Avusturya)



İlk maçlar 30-31 Temmuz'da
Fenerbahçe'nin yer aldığı 3. eleme turunda ilk maçlar 30-31 Temmuz, rövanş maçları ise 6-7 Ağustos'ta oynanacak. Fenerbahçe turu geçerse play-off turuna yükselecek. Play-off turunun kuraları Nyon'da 9 Ağustos 2013 Cuma günü çekilecek. Bu turdaki ilk maçlar 20-21 Ağustos, rövanşlar ise 27-28 Ağustos'ta oynanacak.
CAS'tan gelen kararla birlikte turnuvaya tekrar katılma hakkı kazanan Beşiktaş turnuvaya Tottenham, Fiorentina, Feyenoord gibi takımlar ve Şampiyonlar Ligi 3. öne eleme turunda elenen 15 takımla birlikte playoff turundan katılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...