Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül ile görüştü

Düzenleyen:
Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül ile görüştü

POLİTİKA Haberleri

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül'le bir araya geldi. Gül'ün Maslak'taki ofisindeki görüşme 2 saat 15 dakika sürdü.

Türkiye'nin geleceğini etkileyecek Cumhurbaşkanlığı sisteminin başlayacağı 24 Haziran seçimine 59 gün kaldı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Bu sorunun yanıtı bir süredir tartışılıyor.

GÜL ADAY OLACAK MI?

Abdullah Gül adaylığını açıklamak için Meral Akşener'in vazgeçmesini bekliyordu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığından vazgeçmesi için Meral Akşener'i ikna edemedi. Gül'ü ikna etmek için son görüşmeyi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptı.

GÖRÜŞME SONA ERDİ

Karamollaoğlu saat 14.05'te Gül'ün Maslak'ta bulunan çalışma ofisine geldi. Karamollaoğlu ile Gül'ün görüşmesi 2 saat 15 dakika sürdü. Görüşmeyle ilgili henüz açıklama yapılmadı.

Abdullah Gül'ün Saadet Partisi'nin adayı olup olmayacağına ilişkin henüz netleşmiş bir bilgi yok. İkili dün akşam da ''Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ödülleri Töreni''nde bir araya gelmişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...