Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü keman sanatçısı Yaşar Okyay hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Ünlü keman sanatçısı Yaşar Okyay hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Onur Akay, Bülent Ersoy’dan Tarkan’a kadar en büyük isimlere yıllardır eşlik eden keman sanatçısı Yaşar Okyay’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, çok sayıda ünlü isme eşlik eden keman sanatçısı Yaşar Okyay’ın vefat ettiğini, Twitter adresinden duyurdu. Akay, “Türkiye’nin en önemli keman sanatçısı Yaşar Okyay abimizi, geçirdiği kalp krizi nedeni ile kaybettik. Bülent Ersoy’dan Tarkan’a kadar, hemen hemen tüm sanatçılara albümlerinde ve sahnelerinde eşlik eden değerli üstadımızın mekânı cennet olsun.” ifadelerini kullanarak, Okyay’ın Diva Bülent Ersoy ve Megastar Tarkan’la çekilmiş fotoğrafını da paylaştı.

Türk müziğinin en önemli keman sanatçılarından gösterilen Yaşar Okyay, ünlü isimlere Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleşen çok sayıda konserde eşlik etmiştir. Yaşayan en önemli keman virtüözlerinden gösterilen Okyay, ayrıca Bülent Ersoy’dan Tarkan’a, İbrahim Tatlıses’ten Orhan Gencebay’a kadar çok sayıda sanatçının albümlerine de kemanı ile katkıda bulunmuştur.
Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...