Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eylemcilere pizza Meksika'dan ısmarlanmış

/ Kaynak: İHA
Eylemcilere pizza Meksika'dan ısmarlanmış

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gezi Parkı olayları ve dış bağlantıları konusunda tartışmalar sürerken, ünlü işadamı Zeynel Abidin Erdem ilginç bir bilgi paylaştı.

Gezi Parkı olayları ve dış bağlantıları konusunda tartışmalar sürerken, ünlü işadamı Zeynel Abidin Erdem ilginç bir bilgi paylaştı. Erdem, olaylar esnasında geç saatte Taksim'e giden bir arkadaşının kendisine aktardığı dikkat çekici bir ayrıntıyı anlattı. Erdem, arkadaşının kendisine, "Geç saatte 600 tane pizza geldi. Sordum, 600 pizzayı kim ödedi. Adam dedi ki; efendim Meksika'dan bir kredi kartıyla ödendi." dediğini aktardı. nbsp;İstanbul Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSİAD), İstanbul Grand Cevahir Hotel'de 7 Tepe'den 7 Kıta'ya Başarı Ödülleri töreni düzenledi. Politikadan sanata birçok alanda ödüllerin verildiği geleneksel törene katılanlar arasında Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Avea Genel Müdürü Erkan Özdemir de vardı. Törene işadamı Zeynel Abidin Erdem'in yaptığı konuşma damga vurdu. Konuşmasında Türkiye'nin son 10 yıldaki kazanımlarına dikkat çektikten sonra Gezi Parkı olayları ve sonrasında yaşananlara değinen Erdem, şunları söyledi: nbsp;"Bizler ülkesini seven insanlarız. Her şart altında hükümetimize destek olmaya koşuyoruz. Güneydoğu'da terör bitti diye bütün dünya birlik oldu ve Türkiye'yi karıştırma adına büyük çaba göstermektedir. Şize bir şey anlatayım; beni geçmişte hedef aldılar, belki şimdi yine alırlar, alsınlar önemli değil. Benim için yurdum önemli. Bir arkadaşım dedi ki, Taksim'e gece gittim. Geç saatte 600 tane pizza geldi. Sordum, 600 pizzayı kim ödedi. Adam dedi ki; efendim Meksika'dan bir kredi kartıyla ödendi. Ne demek istediğimi anlayın. Türkiye'yi seven, demokrasiye sahip çıkan, vatanımızı her şart altında korumaya çalışan ve şu anda 10 senede bu hükümetin bize neler kazandırdığını bilen insanlarız. Lütfen önce bayrağımızı, toprağımızı, vatanımızı, milletimizi ve bizi yönetenleri yalnız bırakmayın, birlikte olun, birlik olun. Birlikten rahmet, ayrılıktan zahmet doğar."

İSİAD Başkanı Cihat Özbekli de konuşmasında dernekleri hakkında bilgi vererek, 700 üyeye sahip olduklarını söyledi. Özbekli, "Talepkar olun, bizden isteyin. İSİAD ve TUSKON dünyanın dört bir tarafıyla ciddi işbirlikleri yapılıyor. İşadamlarımız, KOBİ'ler dünyanın dört bir yanıyla ticaret yapıyor. Önemli olan sadece onlarla ticaret yapmıyoruz. Orada ticaret yapıyoruz. Ciddi bir network oluşuyor. Biz Afrika'da bir yere gidiyoruz, Ardından hava yolları oralara uçmaya başlıyor. İşadamları oraya yerleşmeye başlıyor. Biz Türkiyeli işadamları olarak Türkiye'nin geleceğinden çok umutluyuz. Türkiye'nin yükselişinin durmayacağı ile ilgili hiç bir endişemiz, tereddüdümüz yok. Bu olan biteni bilmekle birlikte tüm gayretimizle istedğimiz yolda tutmak için gece gündüz çalışıyor, gayret ediyoruz." şeklinde konuştu.

Törende; Zeynel Abidin Erdem'e Yılın İşadamı, Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir'e Yılın CEO'su, Fas Krallığı İstanbul Başkonsolosu Mohammed Sbıhı'ya Yılın Diplomatı ödülü verildi. Ayrıca derneğin üyeleri arasında da Yılın Girişimcisi, Yılın KOBİ'si, Yılın İhracatçısı ödülleri sahiplerine takdim edildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...