Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önemli isimler milletvekilliği adaylığı için görevlerinden istifa etti

Düzenleyen:
Önemli isimler milletvekilliği adaylığı için görevlerinden istifa etti

GÜNDEM Haberleri

24 Haziran'da yapılacak seçimlerde milletvekilli aday adayı olmak isteyen belediye başkanı ve bürokratlar peş peşe istifa ediyor. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Hatay’ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Dairesi Başkanı Selçuk Çebi, TOKİ Baş Hukuk Müşaviri Abdullah Güler, Büyük Mükellefler Vergi Dairesi (BMVD) Başkanı Bülent Sarıgül AK Parti'den milletvekilliği adaylığı için görevlerinden ayrıldı. DİSK) Genel Başkanı Kani Beko da istifa ederek, CHP çatısı altında İzmir'den aday adayı oldu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 1999 yılından bu yana sürdürdüğü belediye başkanlığı görevinden istifa etti. AK Parti ilçe binasında, ilçe Başkanı Arif Yavuzer, belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Çetinkaya, 20 yıl önce seçildiği başkanlık görevini, 24 Haziran'da yapılacak genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için bıraktığını söyledi. 

Hatay’ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, 24 Haziran’da yapılacak seçimde, milletvekili aday adayı olduğunu söyleyerek görevinden istifa etti

AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıklayan Hüseyin Şanverdi, “Bu dönemde her şeyi yapabildik mi? Tabii ki bitiremedik. İnsanların yaşadığı yerde sorun bitmez. Biz alt yapı ve üst yapı, eğitim, okul hizmetlerinde elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. 24 saat esasına göre çalıştık. Tüm mesai arkadaşlarımıza, belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, bundan sonra da Reyhanlı’ya daha çok sahip çıkacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu. 

SELÇUK ÇEBİ, MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI İÇİN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ 

Uzun yıllar Beyoğlu Bölgesinde serbest avukatlık yapan Güler, 2001 yılında Ak Parti'nin kuruluşu ile birlikte İstanbul İl Başkanlığında il yönetim kurulu üyeliği, il sekreterliği ve seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2015 Haziran ve Kasım seçimlerinde İstanbul 2'nci Bölge temayül yoklamasında ilk sırada yer aldı.

Seçim mevzuatı konusunda geniş bilgi birikimine sahip olan Güler, halen Okçular Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi ve Başkan Vekili, Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkan Vekili ve Sivas Platformu üyesidir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...