Bakan Bozdağ’dan Balışeyh’e doğalgaz müjdesi

Düzenleyen:
Bakan Bozdağ’dan Balışeyh’e doğalgaz müjdesi

POLİTİKA Haberleri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat’taki temasları öncesi Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde halkı ziyaret ederek ilçede planlanan doğalgaz alt yapısı çalışmalarına en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Bakan Bozdağ, Yozgat’taki programları öncesi Balışeyh ilçe halkıyla bir araya geldi. Kendisini karşılayan İlçe Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ile birlikte ilçe halkının taleplerini dinleyen Bozdağ, yakın dönemde ilçeye büyük yatırımlar yapılacağını belirtti. İlçeye yapılması planlanan doğalgaz alt yapısı ile ilgili sorular karşısında Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) Genel Müdürü’nü arayan Bakan Bozdağ, BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan’dan aldığı "Çalışmaların en kısa sürede başlayacağı" sözünü telefon hoparlöründen ilçe sakinlerine dinletti. Bakan Bozdağ, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı ve Belediyeyi ziyaret etti.İlçe halkı Bakan Bozdağ’ı büyük bir heyecan ile karşılarken, yatırımlar sebebiyle kendisine teşekkür ettiler. 

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Yozgat'a bilim merkezi müjdesi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'a bir bilim  merkezi kurma kararı aldıklarını belirterek, "Türkiye'de üç yerde var, dördüncüsü  Yozgat'ta olacak." dedi. Bozdağ, MÜSİAD Yozgat Şube Başkanlığı açılışı için geldiği Yozgat'a,   TSO Başkanı Sinan Çelik ve oda yönetim kurulu üyelerini ziyaret  etti.Sanayicinin, iş adamının, tüccarın hepsinin TSO yönetiminden  beklentilerinin bulunduğunu ifade eden Bozdağ, başarılı olmalarının beklentilerin  gerçekleşmesine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.Her daim oda yönetiminin yanında ve yardımcısı olacağını aktaran  Bozdağ, elinden gelen her türlü desteği, katkıyı vermeye devam edeceğini ifade  etti.

Bozdağ, AK Parti iktidarlarının altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözme  noktasına getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Yozgat'a bir bilim merkezi kurma kararı aldık. Türkiye'de üç yerde  var, dördüncüsü Yozgat'ta olacak. Bilim merkezinde bir yandan Türk tarihinin ve  dünya tarihinin büyük bilginleri onların keşifleri icatları olacak karşı tarafta  da geleceğin bilgisi, teknolojisi ve yenlikleri olacak. Yozgat'ın öğrencileri ve  insanları hem tarihin derinliğinden elde edilen başarı hikayelerini hem de  gelecekteki gideceğimiz istikameti orada görme fırsatı bulacaklar. Bu Yozgat için  çok çok önemli olacaktır."

TSO Başkanı Sinan Çelik de ziyaretten dolayı Başbakan Yardımcısı  Bozdağ'a teşekkür etti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...