Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barış Aydın Ankara'dan aday oldu

Düzenleyen:
Barış Aydın Ankara'dan aday oldu

POLİTİKA Haberleri

Ankara iş dünyasının önde gelen isimlerinden Barış Aydın, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adaylığına başvurdu.

Barış Aydın’ın hedefleri arasında Ankara’yı sağlık turizmi ile marka bir kent ve ileri teknoloji üssü yapmak yer alıyor. 

Ankara ve Türkiye iş dünyasının önde gelen isimlerinden ve STK’lardaki başarılı çalışmalarıyla bilinen iş adamı Barış Aydın, 24 Haziran seçimlerinde de AK Parti’den milletvekili adaylığı için başvurusunu yaptı. 

“Ankara sevdalısı” olarak tanınan Barış Aydın, Ankara’yı bir dünya kenti yapma hedefini yaşama geçirmek ve Türkiye’nin, dünya devleti olma hamlesinde etkin rol üstlenmek için aktif politikada yer almak istediğini, bu amaçla milletvekili adaylığı başvurusunu gerçekleştirdiğini açıkladı. Aydın, aktif siyasette hayata geçirmek istediği iki önemli hedefinin, “Ankara’yı bir sağlık turizmi merkezi haline getirerek, Başkent’in bu alanda markalaşmasını sağlamak ve aynı zamanda bir ileri teknoloji üssü yapmak” olduğunu dile getirdi. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...