Yeşilçam'ın yıldızı şimdi sokaklarda yaşam mücadelesi veriyor

Düzenleyen:
Yeşilçam'ın yıldızı şimdi sokaklarda yaşam mücadelesi veriyor

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam'ın 'Çirkin Ziya'sı Beyoğlu sokaklarında yaşam savaşı veriyor.

Kemal Sunal, İlyas Salman, Fikret Hakan, Cüneyt Arkın gibi birçok sanatçıyla aynı sahneyi paylaşan Yeşilçam'ın 38 yıllık figuranı Ziya Çirkin, Beyoğlu sokaklarında yaşam mücadelesi veriyor.

Yeşilçam'ın önemli filmleri arasında gösterilen 100'ü aşkın filmde rol alan ve 38 yıldır figüranlık yapan 62 yaşındaki Ziya Çirkin namıdiğer 'Çirkin Ziya', yaşamını kimseye muhtaç olmamak için sokaklarda org çalarak sürdürüyor. Sokaklarda yaşam mücadelesi veren Çirkin, eski filmlerinden konuştukça hüzünleniyor.

Birçok yıldız ile aynı sahneyi paylaştı

Yeşilçam'ın duayen sanatçıları Kemal Sunal, İlyas Salman, Fikret Hakan, Cüneyt Arkın gibi birçok sanatçıyla aynı sahneyi paylaşan ve bazen kamera arkasında, bazen de dizilerde görev alan Ziya Çirkin, şimdilerde o eski parıltılı günlerinden uzak bir şekilde sokaklarda org çalarak yaşama tutunmaya çalışıyor. 10 yaşında Kayseri'deki babaevinden çıkıp İstanbul'a gelerek tam 38 yıl boyunca beyaz perdeye emek veren Ziya Çirkin, anne ve babasını kaybettikten sonra maddi zorluklar yaşamaya başladı.

Geçirdiği kaza sonucu yürüme zorluğu da çeken 'Çirkin Ziya', kendisine bağlanan engelli maaşını da ablalarıyla arasında çıkan dava meselesi yüzünden alamıyor. Bir dönem sokaklarda da kalan emektar figüran Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde beraberinde getirdiği org'unu çalarak geçimini sağlamaya çalışırken oynadığı filmlerin afişlerini ve fotoğrafları da kendisini dinlemeye gelenlere sunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...