Süper Lig Puan Durumu 2018 | Süper Lig kalan Maçlar ve Gol Krallığı

Düzenleyen:
Süper Lig Puan Durumu 2018 | Süper Lig kalan Maçlar ve Gol Krallığı

SPOR Haberleri

Süper Lig puan durumu 2018 sonuçları, Süper Lig maç sonuçları, Süper Lig fikstürü, kalan maçlar ve gol krallığı ile ilgili aradıklarınıza buradan ulaşabilirsiniz. Süper Lig'de artık son haftalara girilirken Süper Lig puan durumu 2018 sonuçları, Süper Lig maç sonuçları, Süper Lig fikstürü, kalan maçlar ve gol krallığı gibi konular da merak içerisinde aranıyor.

Süper Lig gol krallığı, Süper Lig puan durumu 2018, Süper Lig mac sonuclari puan durumu ve kalan maçlar ile ilgili detaylar burada. Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken ligde şampiyonluğa aday Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir'in maçları git gide kızışıyor. Öyle ki; Süper Lig puan durumu 2018 sonuçları, Süper Lig maç sonuçları, Süper Lig fikstürü, kalan maçlar ve Süper Lig gol krallığı futbol severler tarafından ilgi ile takip ediliyor. 31. hafta sonunda Galatasaray, 21 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 66 puanla birinci sırada bulunuyor. 31 maç oynayan Fenerbahçe ise 18 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 63 puanda 3. sırada bulunuyor. Bugün Osmanlıspor'a konuk olan Medipol Başakşehir ise 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 64 puanda 2. sıradaki yerini koruyor. Beşiktaş ise derbide Galatasaray'a mağlup olmasıyla 62 puanla 4. sırada kaldı. Ligin son sırasında Spor Toto 1. Lig'e düşmeyi garantileyen tek takım ise 12 puanla Karabükspor, 30 puanla Gençlerbirliği 17'inci, 32 puanla Osmanlıspor 16'ıncı, yine 32 puanla Konyaspor ise 15. sırada bulunuyor. 

SÜPER LİG GÜNCEL PUAN DURUMU, GOL KRALLIĞI VE KALAN MAÇLAR İÇİN TIKLAYIN 

İşte zirve yarışını sürdüren takımların kalan maçları:

Galatasaray 
Akhisarspor (D)
Yeni Malatyaspor
Göztepe (D)
 
Başakşehir: 
Sivasspor 
Antalyaspor (D)
Kasımpaşa 
 
Fenerbahçe:
Bursaspor
Karabükspor (D)
Konyaspor
 
Beşiktaş:
Kayserispor
Osmanlıspor (D)
Sivasspor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...