Bu diyetle 4 haftada 4 kilo vermek mümkün

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Bu diyetle 4 haftada 4 kilo vermek mümkün

SAĞLIK Haberleri  / Sabah

Zayıflamak için mutlaka acı çekmek, bize keyif veren yiyeceklerden uzak durmak gerekmiyor. İyi planlanan bir diyetle lahmacun, hamburger gibi yiyecekleri yiyip hem de kilo verebiliriz.

Sağlıklı zayıflama sürecinde en önemli konu öğünlerdeki besin çeşitliliği ve zevkli yemeklerin günlük menüde yer almasıdır. Gün boyu yeme miktarını azaltan kişi için çeşitlilik, farklı lezzetler zayıflama sürecinde sevilen herhangi bir yiyeceğe karşı aşırı özlemi önler. Ve öğünlerde farklı yemekler yiyeceğini bilmek zayıflama sürecindeki kişi için içsel motivasyonun da önemli bir kaynağıdır. Haftanın belirli günlerinde simit, makarna, lahmacun ve hamburger gibi sevilen yiyeceklerden yiyip, diğer günlerde dengeleme planı yaparak, diyet depresyonuna girmeden haftada 1 kg vermek mümkün.

Yani ortalama 1400-1500 kalori içeren bir beslenme planıyla, haftada beş gün 500 kalori harcayacak kadar yürüyüş desteğiyle, sevdiğiniz bu lezzetlerden mahrum kalmadan kilo vermeniz mümkün. 'Zevkli Diyet'i uygularken güne erken başlayın. Ve kahvaltınızı erken yapın. Akşam yemeğini saat 19.00'da bitirin. Her öğün öncesinde 2 su bardağı su için. Bir ana öğünde mutlaka 1 su bardağı maden suyu tüketin. Bu diyeti uygularken siyah çay serbest, günde 4 fincan şekersiz olarak kahve içebilirsiniz.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...