Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Flaş iddia! İşte Burak Yılmaz'ın yeni takımı

Düzenleyen:
Flaş iddia! İşte Burak Yılmaz'ın yeni takımı

SPOR Haberleri

Antalyaspor maçında penaltıdan ağları havalandıran ve ligdeki gol sayısını 23'e çıkaran Trabzonspor'un milli yıldızı ayrılık sinyalini verdi.

Tecrübeli oyuncu Burak Yılmaz, karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu ve "Kulübümüz için belki de gitmek daha doğru" dedi... Burak Yılmaz'ın yeni takımı da ortaya çıktı... İşte o detaylar...

Trabzonspor'a Burak Yılmaz bombası düştü... Tecrübeli futbolcu sezon sonunda ayrılacağını açıkladı. Sakat sakat oynadığının altını çizen Burak Yılmaz "4 haftadır karnımda bir sakatlığım var; tamamen uyuşturup oynuyoruz. Şu anda karnımı hissetmiyorum, bıçak soksanız hissetmem. İnsanlar 'oynama' diyor ama ben böyle bir oyuncuyum. Oynamam gerekiyor. Takımın ihtiyacı varsa çıkıp oynarım. Ağzı olan konuşuyor ama çok umrumda değil. Pazartesi Almanya'ya doktoruma gideceğim. 3 hafta böyle oynayacağım ne olursa olsun. Ben bu forma için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Transfer teklifleri aldığını ve sezon sonunda yönetimle oturup konuşacaklarını söyleyen Burak Yılmaz şöyle devam etti:
- Devre arasında da 'Transfer teklifleri alıyorum' dedim. Yine de teklifler var. Ukalalık olarak olarak algılanmasın. Ben Trabzonspor'u çok sevdiğim için geldim. Fakat bazı şartlar bizim açımızdan yanlış yöne gidiyor. Ama benim aklımda gitmekle ilgili en ufak bir şey yok. Kulübümüzle oturup konuşacağız. Ne olacağını göreceğiz. Belki de gitmek daha doğru kulübümüz için. Nasıl gelmek daha doğruysa bu sefer de gitmek daha doğru.

- Başkanımızla oturup konuşacağız. Başkanımız yüksek maliyetli oyuncularla oturup konuşulması gerektiğini hep söylüyor. Doğru söylüyor. Eğer birbirimizin isteklerini karşılayabilirsek devam edeceğiz. Yoksa benim gönlüm her zaman Trabzonspor'da.

Burak Yılmaz için ortaya atılan flaş iddia ise şu... Tecrübeli futbolcu yeni sezonda Medipol Başakşehir forması giyecek... İstanbul'a dönüş yapacak olan milli yıldız, büyük ihtimalle turuncu lacivertlilere imza atacak... Burak ile ilgili sezon sonunda flaş gelişmelerin yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor. (Sabah)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...