Aziz Yıldırım, "Gerekirse sahanın ortasına otururum"

Aziz Yıldırım, "Gerekirse sahanın ortasına otururum"

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nini Bolusporla yaptığı hazırlık maçı öncesi Aziz Yıldırım'ın staddan çıkarıldığı iddiasına, başkan Yıldırım'dan sert tepki.

Maçtan önce Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında karşılaşma sırasında çıkan "mahkeme kağıdı geldi. Ancak okuduktan sonra stadı terk etti" iddilarına sert yanıt geldi…Haberin yalan olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, "Burası Düzce. Benim memleketim. Gerekirse sahanın ortasına sandalye koyar maçı izlerim. İstanbul'da da bir sorun olmaz…Orada da sandalye koyar izlerim. Kimse Fenerbahçe'den önemli değil. Bu yapılanlar terbiyesizlik… Twitter'dan falan yalanlar yazıyorlar. Bunlar kim? Kongre üyesi bile değil. Hakime rüşvetten yargılanmış adamlar. Bunların yaptığı terbiyesizlik." Diye konuştu… Yıldırım'a daha sonra prokol tribününde otururken yine yaklaştık. Yıldırım, "Bakın protokolün en önünde oturuyorum. Yalan yazıyorlar. Yalan yazmasınlar. nbsp;İstanbul da da oturacağım…Ligde de kupada da oturacağım." diye konuştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...