Şota Arveladze'den Avrupa yorumu

/ Kaynak: AA
Şota Arveladze'den Avrupa yorumu

FUTBOL Haberleri  / AA

Şota Arveladze, yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi.

nbsp;Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Şota Arveladze, yeni sezona istekli bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Yeni sezon hazırlıklarına kulübün Kemerburgaz'daki tesislerinde devam eden lacivert-beyazlıların teknik adamı Arveladze, antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi. Gürcü tekni adam, yeni transferlerin uyum sorununu atlatmaya başladıklarını ve lige hazır bir şekilde girmek istediklerini aktararak, "İstekli bir şekilde yeni sezona hazırlanıyoruz. Yeni oyuncularımız kaliteli olsa bile, biraz daha zamana ihtiyacımız var. Şu anda memnunuz. İnşallah lig başladığında daha da güzel olacak" diye konuştu.
-'Avrupa kupalarına katılacağız'

Bir basın mensubunun, "Avrupa kupasında CAS'ın verdiği kararlar sonucunda Kasımpaşa yer alamayacak. Bu sizde moral bozukluğu yaptı mı?" sorusuna Arveladze, "Belki beklenti vardı ama son güne kadar o konuyu çok fazla konuşmadık. Avrupa kupalarına katılmak güzel olurdu ama biz birisinin kararını beklemeden seneye kendimiz gideceğiz" cevabını verdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ceza almasını asla istemediklerini vurgulayan Arveladze, "Hepimiz Türk futbol için hizmet ediyoruz. Eğer Fenerbahçe ve Beşiktaş ceza alsaydı, kulüp olarak da 'geçmiş olsun' da diyebilirdik. Şu anda öyle bir şey yok. Biz gitseydik elimizden geleni yapmaya çalışacaktık. Eğer Avrupa kupalarında mücadele edeceksek, kimseyi ve kimsenin kararını beklemeden gitmek istiyoruz. İnşallah gelecek sene o da olacak" ifadelerini kullandı. Geçen hafta kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Orhan Şam için de konuşan Arveladze, "İdari bir sorundu. Hallettik. Artık geride kaldı" dedi. Gürcü teknik adam, son olarak taraftarların kendilerine destek vermesini istedi.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...