Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avukat Şükran İnce bu fotoğraf yüzünden görevden alındı

Düzenleyen:
Avukat Şükran İnce bu fotoğraf yüzünden görevden alındı

GÜNDEM Haberleri

Hollanda’da Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadele eden ve örgütün okullarında okuyan 459 çocuğu kurtaran Avukat Şükran İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğrafı bulunduğu gerekçesiyle görevden alındı.

Milat’ın haberine göre; Hollanda devletinde çalışan Avukat Şükran İnce’nin, FETÖ'nün okullarında okuyan öğrencilerin kayıtlarının başka okullara alınmasını sağladığı gerekçesiyle görevden alındığı öğrenildi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kurulan Türk Ailelerine Yardım Komisyonu Başkanı olan İnce, 459 öğrencinin FETÖ okullarından alınmasına hukuki destek sağladı.

FETÖ'nün Hollanda’daki yayın organları, Türk ailelere destek veren İnce'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak hedef gösterdi. Yayınların ardından İnce’nin aylarca FETÖ tarafından telefon ve sosyal medya üzerinden tehdit edildiği, FETÖ’nün okulları ise İnce hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Hollanda’nın FETÖ’cülerin şikâyeti sonucunda Avukat İnce’nin işine son verdiği belirtildi.

HOLLANDA VE FETÖ MEDYASI HEDEF ALDI

Volkskrant adlı gazetenin 3 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanan "Gülen okullarının boşaltılmasının arkasındaki sebep işte bu avukat" başlıklı haberde; "Hollanda'da Gülen okulların boşaltılmasına sebebiyet veren Ankara'nın uzun kolunun neden olduğu görülmektedir. Buna sebep olan şahıs Erdoğan'ın güvendiği avukat Şükran İnce, Gülen okullarına yönelik karalama kampanyası yürüterek ailelerin okuldan gitmesi için baskı oluşturdu" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...