Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TSK: Kırmızı listedeki terörist sağ olarak yakalandı

Düzenleyen:
TSK: Kırmızı listedeki terörist sağ olarak yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Siirt'in Eruh ilçesinde yapılan operasyonda sağ olarak ele geçirilen teröristin kırmızı bültenle aranan Malik kod isimli Osman Özonal olduğu öğrenildi.

Siirt’in Eruh ilçesi kırsalında güvenlik güçlerinin düzenlediği hava destekli operasyonda, İçişleri Bakanlığı’nın ‘Gri’ listesinde aranan PKK’lı ‘Adil’ kod adlı Muhdi Başçı (28) öldürüldü, 1 terörist de sağ yakalandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) yapılan açıkalamada, yakalanan teröristin de arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan ‘Malik’ kod adlı Osman Özonal olduğu belirtildi. TSK’dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Siirt-Eruh'da önceki gün icra edilen operasyonda sağ olarak ele geçirilen teröristin kırmızı bülten ile aranan Malik kod adlı Osman Özonal olduğu tespit edilmiştir. Teröristle beraber 2 AK 47 piyade tüfeği ile buna ait mermiler, iki el bombası ve muhtelif malzeme ele geçirilmiştir.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...