Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bülent Arınç'ın aklındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan anketi!

Düzenleyen:
Bülent Arınç'ın aklındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan anketi!

POLİTİKA Haberleri

Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde ne olursa olsun kazanacağını söyledi.

Bülent Arınç, CHP'de adayın henüz belli olmaması ve İyi Parti'de Meral Akşener'in aday olması ile ilgili "Hoş bir tablo değil, kazanacak bir tablo da değil. Buradan hiçbir şey çıkmaz."derken, aklındaki anketi açıkladı "Yazı da gelse, tura da gelse Tayyip Bey kazanır."

"TAYYİP BEY'İN KARŞISINDA İKİNCİ TURA KALACAK GÜCÜ YOK"

"Ancak milletvekili seçiminde bir ittifak yaparlarsa bir şey çıkar. Ordan menfaat elde ederler. Yoksa Tayyip Bey’in karşısında hangisi olursa olsun ikinci tura kalacak gücü yok.

"ABDULLAH BEY OLSA YİNE TAYYİP BEY KAZANIRDI"

Tayyip Bey bu işi birinci turda alacak, öyle görüyorum. Şimdi daha rahat oldu ama Abdullah Bey de olsa yine Tayyip Bey kazanırdı. Belki farklı güçler devreye girerdi ama yine kazanırdı. Yani yazı da gelse, tura da gelse Tayyip Bey kazanır."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...