Barcelona'dan ayrılan Tito Vilanova kanser mi

- Güncelleme:
Barcelona'dan ayrılan Tito Vilanova kanser mi

GÜNDEM Haberleri

Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova, sağlık sorunları nedeniyle görevini bıraktı. Kulüp başkanı Sandro Rosell açıkladı.

Barcelona Kulübü Teknik Direktörü Tito Vilanova yapılan açıklama ile görevinden ayrıldı. Kulüp başkanı Sandro Rosell, düzenlediği basın toplantısı ile kanser olan Tito Vilanova'nın hastalığı için tedavi görmesi gerektiğini belirtti. Barcelona Başkanı Sandro Rosell, Teknik Direktör Tito Villanova'nın görevden ayrıldığını açıkladı ve "Tito Vilanova'nın teknik direktörlük görevini sürdürebilmesi için ilâveten tedaviye ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. nbsp;Yeni teknik direktörün gelecek hafta açıklanacağı ifade edilirken Başkan, "Hayat devam ediyor. Barcelona için büyük bir kayıp" dedi. Josep Guardiola'nın görevden alınmasının ardından geçen sezon teknik direktörlüğe getirilen Vilanova, yakalandığı hastalıktan dolayı nbsp;sezon içinde iki kez tedavi amaçlı New York'a gitmiş ve takımını yalnız bırakmıştı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...