Suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral yakalandı

Düzenleyen:
Suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral yakalandı

YAŞAM Haberleri

Hakkında gözaltı kararı bulunan organize suç örgütü lideri İlyas Alaattin Saral, polisin Eyüp'te bir eve düzenlediği operasyonda yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hakkında gözaltı kararı bulunan organize suç örgütü lideri Saral'ın Eyüp'te bir evde gizlendiğini tespit etti. 
Yapılan çalışmaların ardından belirlenen adrese baskın düzenleyen güvenlik güçleri, İlyas Alaattin Saral'ı gözaltına aldı. Yakalanan suç örgütü lideri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü. 

İki hasım örgütün kanlı hesaplaşmaları 

Hasım suç örgütlerinden Sedat Şahin grubu ile Sarallar arasındaki yıllardır süren kanlı hesaplaşmalara ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede şüpheliler hakkında, “Suç işlemek amacıyla silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmek,” “Suç işlemek amacıyla kurulan silahlı suç örgütüne üye olmak,” “Kasten adam öldürme,” “Kasten adam öldürmeye teşebbüs”,“Yağma”,“Tasarlayarak kasten adam öldürmeye azmettirmek,” gibi sayısız suçlardan cezalandırılması talep edilmişti. Savcılıkça hazırlanan iddianamede, ‘Sarallar’ olarak bilinen organize suç örgütünün lideri olarak gösterilen firari İlyas Alaattin Saral hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...