Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bütün renkler cazda

Düzenleyen:
Bütün  renkler cazda

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Caz çatısı altında farklı müzik dallarının renklerini bir araya getiren 2. Zorlu PSM Caz Festivali, önceki akşam başladı.

13 Mayıs’a kadar Zorlu PSM’nin tüm sahneleri ve alanlarında devam edecek festivalin ilk gecesinde efsane keman virtüözü Ara Malikian, tüm biletleri tükenen unutulmaz bir konsere imza attı.  2. Zorlu PSM Caz Festivali Türkiye’den ve dünyadan tanınmış sanatçıları ağırlayacak. Onların arasında Bosna Hersek’in ikonik yıldızı Dino Merlin, Türkiye caz sahnesinin önde gelen gruplarından Kerem Görsev Quartet, müziğiyle dinleyicileri başka bir dünyaya taşımayı başaran Sarah Blasko, Pink Floyd’u tam anlamıyla yaşatan The Australian Pink Floyd Show ve Prova’da konseptiyle müziğin yenilikçi ismi Gökhan Türkmen  yer alıyor. Programda müzik performanslarının yanı sıra film ve belgesel gösterimleri, konsept partiler ve paneller de sanatseveri bir araya getirecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...