Kurtlar Vadisi ekrana geri dönecek mi?

Düzenleyen:
Kurtlar Vadisi ekrana geri dönecek mi?

MAGAZİN Haberleri

Kurtlar Vadisi'nin ekrana geri dönüp dönmeyeceği tartışılırken Kanal D'den yapılan bir açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Kurtlar Vadisi ekrana dönecek mi? Hangi kanalda yayınlanacak soruları sorulmaya devam ediliyor. Milliyet yazarı Kanal D'nin yapımları ile ilgili yeni gelişmeleri bugünkü köşesine taşıdı;

İşte o yazı;

İddia, ‘Kurtlar Vadisi’nin Kanal D’ de başlayacağı’ yönünde... Merak edip sordum. “Şu an tüm projeleri yeniden değerlendiriyoruz. İsmi söylenenler doğru değil” yanıtını aldım. Bir iddia da, ‘BBG’nin Kanal D’de başlayacağıydı’, onu da sordum, “Tüm bunlar için zaman lazım” dediler. Doğrusunu söylemek gerekirse, Murat Saygı’nın Kanal D’nin başına geçmesi doğru bir karar... Burada çalışmış, kanalın ruhunu bilen bir isim... Yine doğrusunu söylemek gerekirse, uzun bir süredir program ve dizi seçimlerinde epey sıkıntısı vardı kanalın... Saygı, bu anlamda ‘çözüm üretme’ konusunda faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Sektörde konuştuğum isimler kendisi için, “Rekabet hırsı ve refleksi olan bir isimdir. İlk aşamada yaz için 1-2 yeni proje alır, ama asıl ekime hazırlık yapacaktır” diyor.

UMUT IŞIĞI GÖRÜLDÜ

‘Ufak Tefek Cinayetler’, önümüzdeki hafta için umut ışığı verdi. Bölümün sonunda Oya, kendine kurulan ‘kumpas’ın farkına vardı ve mücadele başlatacağı yönünde bize mesaj verdi. Dizide, kendi ayakları üzerinde durabilen başarılı tek kadın olan Oya’nın, sürekli edilgen halde sunulması, itici gelmeye başlamıştı. Aynı şey, Serhan için de geçerliydi. Parayı bu kadar iyi yöneten birinin, insan ilişkilerinde kullanılmaya gayet açık olması ne kadar gerçekçi olabilir? İkisinin de çocukluklarında yaşamış oldukları olaylar, hayatlarına etki eder ama bu boyutta değil... Bundan sonra Oya ve Serhan’dan, kendilerinden beklenildiği şekilde, ‘zekice’ hareketler görmek istiyoruz.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...