Süper Lig Puan Durumu, Fikstür 2018 | Süper Lig kalan Maçlar, gol Krallığı ve Maç sonuçları

Düzenleyen:
Süper Lig Puan Durumu, Fikstür 2018 | Süper Lig kalan Maçlar, gol Krallığı ve Maç sonuçları

SPOR Haberleri

Süper Lig puan durumu, fikstür, kalan maçlar, gol krallığı ve maç sonuçları ile ilgili aradıklarınız burada... Spor Toto Süper Lig'de 32. haftaya girilirken; Süper Lig puan durumu, fikstür, kalan maçlar, gol krallığı ve maç sonuçları merak içerisinde sorgulanıyor. İşte Süper Lig puan durumu ile ilgili aradıklarınız....

Süper Lig puan durumu, Süper Lig fikstür, Süper Lig kalan maçlar, Süper Lig gol krallığı ve Süper Lig 32. hafta Maç Sonuçları bu haberde yer alıyor. Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken heyecan gitgide artıyor. Futbol severler ise Süper Lig puan durumu, fikstür, kalan maçlar, gol krallığı ve maç sonuçlarını ilgi ile arıyor. Haftanın açılış maçında şampiyonluk yarışı veren Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor ile Cuma akşamı karşılaştı. Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle bitti ve Başakşehir, büyük bir fırsat tepti. Pazar günü saat 16:00'da Fenerbahçe ise Bursaspor'u ağırladı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Fenerbahçe şampiyonluk yarışını sürdürdü. 19:00'da ise Galatasaray, Akhisar deplasmanına konuk oldu. Galatasaray 2-1 kazanarak liderliğini korudu. Haftanın son maçı ise pazartesi günü saat 20:00'de Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynandı. Beşiktaş, karşılaşmayı 2-0 kazanarak puanını 65'e yükseltti. Bu maçların ardından futbol severler ise Süper Lig puan durumu, Süper Lig fikstür, Süper Lig kalan maçlar, Süper Lig gol krallığı ve Süper Lig maç sonuçlarına turkiyegazetesi.com.tr adresinden ulaşacak.

SÜPER LİG PUAN DURUMU FİKSTÜR VE KALAN MAÇLAR İÇİN TIKLAYIN 

32. haftaya girilirken 21 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Galatasaray, 66 puanla 1. sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılılar bu serüvende rakip fileleri 70 kez havalandırarak ligin en çok gol atan takımı oldu. Kalesinde ise 32 gol gördü. 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 65 puanla 2. sırada bulunuyor. Başakşehir ise 56 gol atarken; 31 gol yedi. 18 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Fenerbahçe ise 63 puanla 3. sırada, 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Beşiktaş ise 62 puanla 4. sırada bulunuyor.

Bu sezon 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 25 mağlubiyet alan Kardemir Karabükspor 12 puanla ligden düşmeyi garantileyen ilk takım oldu. 17. sırada bulunan Gençlerbirliği 30, 16. sırada Osmanlıspor 32, yine 32 puanı olan Atiker Konyaspor ise 15. sırada yer alıyor.

33. haftada ise Fenerbahçe, ligden düşen Karabükspor'a konuk olurken; Osmanlıspor ise Beşiktaş'ı ağırlayacak. Galatasaray, Yeni Malatya'yı konuk ederken; Medipol Başakşehir ise Antalya deplasmanında 3 puan için mücadele edecek.

34. hafta maç programı ise şöyle: 

Başakşehir Kasımpaşa 
Fenerbahçe Konyaspor
Göztepe Galatasaray
Beşiktaş Sivasspor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...