Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muharrem İnce seferberlik ilan etti, sloganını açıkladı

Düzenleyen:
Muharrem İnce seferberlik ilan etti, sloganını açıkladı

GÜNDEM Haberleri

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, 1. Meclis önünde halka hitap etti. İnce, "Cumhurbaşkanı adayınız olarak 51 günlük seferberlik ilan ediyorum. Şimdiden söylüyorum, Ramazan ayında gece 01.30'da mitinglerimiz olacak. Sloganımız; mazeret yok, marifet var" dedi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 1. Meclis önünde halka hitap etti.

İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Gençlere sesleniyorum, öğrencilerim, evlatlarım. Unutmayınız geçmişle bugünü kavga ettirenler geleceği kaybederler. Ben geleceğimizi geri almak istiyorum. Bu milletin evlatlarına atom fiziği anlattım, nükleer fizik anlattım. Şimdi ben bu memleketin evlatlarına iş bulacağım, aş bulacağım. Kadınlarımız, sizinle beraber kazanacağız bunu.

"GECE 01.30'DA MİTİNGLERİMİZ OLACAK"

Cumhurbaşkanı adayınız olarak 51 günlük seferberlik ilan ediyorum. Şimdiden söylüyorum, Ramazan ayında gece 01.30'da mitinglerimiz olacak. Sloganımız mazeret yok, marifet var. Benim ustam, çoğumuzun ustası Deniz Baykal'ı ziyaret edeceğim." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...