Ahmet Hakan'dan Melih Gökçek itirafı

Düzenleyen:
Ahmet Hakan'dan Melih Gökçek itirafı

GÜNDEM Haberleri

Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Hakan, katıldığı bir radyo programında Melih Gökçek ile ilgili konuştu.

Sosyal medyada Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek ile yaptıkları atışmalar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ahmet Hakan, "Melih Gökçek'in başkanlığı bırakmasından sonra kendisini çok özlüyorum, onsuz bir hayat düşünemiyorum. Arıyor zaman zaman, görüşüyoruz. Şu an zamanı çok, işi gücü yok, sürekli arıyor" dedi.

Melih Gökçek'in görevinden istifa edeceğini ilk açıklayan isim olan Gazeteci Hakan, "Gökçek'in istifa edeceğini Ankara'daki haber istibarahattan almıştım. Onların verdiği haberi hiç doğruluğunu sorgulamama gerek duymaksızın paylaştım. Bizim haber istibaharatımız hiçbir zaman yanıltmamıştır. Yine o gün farkını ortaya koymuştular. Kendisinin istifa edeceğini açıkladığımdan sonra, Gökçek'in istifa ettiğini duyurmasına 'Vay Be' demedim. Tepkimi sadece benim yayın günümde değil de başka bir günde yapmasına 'Vay Be' dedim" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...